Ethernet Tukiasema

MonnitLink ethernet tukiaseman avulla voit käyttää langatonta iMonnit valvontajärjestelmää ilman tietokonetta. Kiinnität vain tämän tukiaseman verkkoon ja tukiasema automaattisesti ottaa yhteyden Monnit-palvelimiin. Tukiasemassa on välimuisti, johon voidaan tallentaa 16000 mittaustulosta, jos yhteys palvelimiin jostain syystä katkeaa. Yhteyskatkon jälkeen tukiasema lähettää tallennetut tulokset palvelimelle.

Ethernet tukiaseman keräämät mittaustulokset antureista ovat kaikki saavutettavissa, kun ne on liitetty. Riittää että ethernet tukiasemalle on määritetty staattinen IP osoite (normaalisti laite käyttää dhcp-palvelimelta saamaansa IP osoitetta). Voit katsella tietoja yhtäaikaa useammasta käyttöliittymästä. Voit myös hyödyntää SNMP protokollaa tiedon keruuseen. Monnit tuottaa MIB tiedoston. Myös Real Time TCP liittymää voi käyttää.

Optio: Monnitlink Ethernet tukiasema PoE-tekniikalla

PoE versio sisältää komponentit, joilla voidaan hyödyntää PoE-tekniikkaa. Huom. Tuotteen mukana ei tule PoE-injektoria, vaan ne toimitetaan erikseen

Tuotteen ominaisuudet

Pakkauksen sisältö


 

Matkapuhelinverkossa toimiva tukiasema

Eikö sinulla ole internetyhteyttä siellä missä sitä tarvittaisiin? MonnitLink matkapuhelinverkossa toimiva tukiasema antaa sinun käyttää Monnit antureita matkapuhelinverkon kautta. Tämä on täydellinen ratkaisu syrjäisille paikoille tai paikoille jossa kiinteä internetliittymä ei ole vaihtoehto.

Monnit matkapuhelinverkossa toimiva tukiasema perustuu GSM langattomaan teknologiaan ja siihen on myös sisäänrakennettu Monnitin WAN-ominaisuudet joita voit käyttä kaikkien Monnitin langattomien antureiden kanssa.

Matkapuhelinverkossa toimiva tukiasema on saatavilla myös paristovarmennuksella
Sisältää ladattavan pariston, joka mahdollistaa tukiaseman käytön jopa 24 tunnin ajan sähkökatkon sattuessa.

Tuotteen ominaisuudet


Mitä pakkaus sisältää

 


 

iMonnit Basic (maksuton ohjelma)

iMonnit Basic valvontajärjestelmä – sisältyy kaikkiin antureihin ilmaiseksi

iMonnit on pilvipohjainen valvontajärjestelmä, joka on suunniteltu langattomille Monnit antureille. Järjestelmän voi määritellä toimimaan monilla tavoilla. iMonnit antaa määrittää monia parametrejä joiden pohjalta ohjelma antaa tarvittaessa ilmoituksia ja voi vaikka lähettää sähköpostia tai tekstiviestin yhdelle tai useammalle henkilölle.

Ominaisuudet:

*Vaatii tukiaseman, langattomat sensorit ja internet yhteyden.

 

 

 


 

iMonnit Premiere

Etsitkö lisää ominaisuuksia?

Päivitä Basic iMonnit Premiere tiliksi ja saat seuraavat lisäominaisuudet edullisesti:

Lisenssivaihtoehdot