WLAN lämpotilasensori

Monnit WLAN Lämpötilasensori käyttää termistoria lämpätilan mittaamiseen. Täydellinen ratkaisu hitaasti muuttuviin lämpötiloihin ja kriittisiin sovelluksiin kuten teollisuuteen.

Sisäänrakennettu 802.11 b/g radiolähetin mahdollistaa helpon yhdistämisen valmiina oleviin WLAN verkkoon. Monnit WLAN sensorit voidaan helposti ohjelmoida WLAN tietoturva-asetuksiin käyttämällä halpaa USB ohjelmointikaapelia ja ilmaista MoWi asennusohjelmaa (vaatii windows-koneen). Tämä ominaisuus pitää käyttäjän WLANin turvassa. Käyttäjän määrittämät tiedon tarkistusvälit ja sensorin raja-arvot varmistavat, että mittaustulokset saadaan juuri silloin kun tarvitaan. Kaikki mittaustulokset varastoidaan turvallisesti iMonnit Online Sensor Monitoring –ohjelmaan ja tuloksia pystyy katsomaan mistä tahansa laitteesta josta on yhteys verkkoon. Voit asettaa ohjelman lähettämään käyttäjälle ilmoituksen tai varoituksen, jos jokin määritellyistä raja-arvoista ylittyy.

Kun haluat yhdistää sensorin jo olemassa olevaan WLAN verkkoosi, tarvitset ohjelmointikaapelin ja ilmaisen MoWi asennusohjelman. MoWi asennusohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain Windows tietokoneille.

Tuotteen ominaisuudet

* Kuuluvuusmatka voi vaihdella olosuhteista riippuen.
 

Pakkauksen sisältö


 

WLAN lämpotilasensori 1m johdolla

Monnit WLAN Lämpötilasensori käyttää johdon päässä olevaa lisäsensoria mitatakseen lämpötilan tarkemmin ja suuremmalla lämpötilavaihteluvälillä. Täydellinen nopeasti vaihtuviin kriittisten lämpötilojen mittauksiin. Esimerkiksi erilaisiin jäähdyttimiin tai lämmittimiin.

Sisäänrakennettu 802.11 b/g radiolähetin mahdollistaa helpon yhdistämisen valmiina oleviin WLAN verkkoon. Monnit WLAN sensorit voidaan helposti ohjelmoida WLANin tietoturva-asetuksiin käyttämällä halpaa USB ohjelmointikaapelia ja ilmaista MoWi asennusohjelmaa (vaatii windows-koneen). Tämä ominaisuus pitää käyttäjän WLAN verkoston turvassa. Käyttäjän määrittämät tiedon tarkistusvälit ja sensorin raja-arvot varmistavat että mittaustulokset saadaan juuri silloin kun tarvitaan. Kaikki mittaustulokset varastoidaan turvallisesti iMonnit Online Sensor Monitoring –ohjelmaan ja tuloksia pystyy katsomaan mistä tahansa laitteesta josta on yhteys verkkoon. Voit asettaa ohjelman lähettämään käyttäjälle ilmoituksen tai varoituksen, jos jokin määritellyistä raja-arvoista ylittyy.

Kun haluat yhdistää sensorin jo olemassa olevaan WLAN verkkoosi, tarvitset ohjelmointikaapelin ja ilmaisen MoWi asennusohjelman. MoWi asennusohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain Windows tietokoneille.

Tuotteen ominaisuudet

* Kuuluvuusmatka voi vaihdella olosuhteista riippuen.
 

Pakkauksen sisältö

 


 

WLAN lämpötilasensori korkeille lämpötiloille

Monnit WLAN Lämpötilasensori korkeille lämpötiloille käyttää RTD-sensoria tarkkoihin mittaustuloksiin kuin lämpötila vaihtelee -50C ja +370C asteen välillä. Täydellinen ratkaisu kriittisiin korkean lämpötilan kohteisiin kuten uuneihin, lämmittimiin, lämmitysuuneihin ja kuumavesivaraajiin.

Sisäänrakennettu 802.11 b/g radiolähetin mahdollistaa helpon yhdistämisen valmiina oleviin WLAN verkkoon. Monnit WLAN sensorit voidaan helposti ohjelmoida WLANin tietoturva-asetuksiin käyttämällä halpaa USB ohjelmointikaapelia, ja ilmaista MoWi asennusohjelmaa (vaatii windows-koneen). Tämä ominaisuus pitää käyttäjän WLAN verkoston turvassa. Käyttäjän määrittämät tiedon tarkistusvälit ja sensorin raja-arvot varmistavat että mittaustulokset saadaan juuri silloin kun tarvitaan. Kaikki mittaustulokset varastoidaan iMonnit Online Sensor Monitoring –ohjelmaan ja tuloksia pystyy katsomaan mistä tahansa laitteesta, josta on yhteys verkkoon. Voit asettaa ohjelman lähettämään käyttäjälle ilmoituksen tai varoituksen, jos jokin määritellyistä raja-arvoista ylittyy.

Optiot

Tuotteen ominaisuudet

* Kuuluvuusmatka voi vaihdella olosuhteista riippuen.

Pakkauksen sisältö

 


 

WLAN lämpötilasensori matalille lämpötiloille


Monnit WLAN Lämpötilasensori matalille lämpötiloille käyttää RTD-sensoria tarkkoihin mittaustuloksiin kuin lämpötila vaihtelee -200C - +162C asteen välillä. Täydellinen ratkaisu kriittisiin matalan lämpötilan käyttökohteisiin kuten jäähdyttimiin ja pakastimiin.

Sisäänrakennettu 802.11 b/g radiolähetin mahdollistaa helpon yhdistämisen valmiina oleviin WLAN. Monnit WLAN sensorit voidaan helposti ohjelmoida WLANin tietoturva-asetuksiin käyttämällä halpaa USB ohjelmointikaapelia ja ilmaista MoWi asennusohjelmaa (vaatii windows-koneen). Tämä ominaisuus pitää käyttäjän WLAN verkon turvassa. Käyttäjän määrittämät tiedon tarkistusvälit ja sensorin raja-arvot varmistavat, että mittaustulokset saadaan juuri silloin, kun tarvitaan. Kaikki mittaustulokset varastoidaan turvallisesti iMonnit Online Sensor Monitoring –ohjelmaan ja tuloksia pystyy katsomaan mistä tahansa laitteesta josta on yhteys verkkoon. Voit asettaa ohjelman lähettämään ilmoituksen tai varoituksen, jos jokin määritellyistä raja-arvoista ylittyy.
Voit myös määrittää kuinka usein sensori mittaa lämpötilan ja tekee ilmoituksen, jos jokin määritetyistä kriteereistä alittuu tai ylittyy.

Optiot

Tuotteen ominaisuudet

* Kuuluvuusmatka voi vaihdella olosuhteista riippuen.

Pakkauksen sisältö

 

 


 

WLAN kosteussensori


Monnit WLAN langaton kosteussensori mittaa suhteellisen kosteuden, lämpötilan ja kastepisteen 10% -90% RH. Soveltuu täydellisesti ilman kosteuden seurantaan kasvihuoneissa, museoissa tai vaikkapa humidoreissa. Sensoria voidaan hyödyntää myös sisätiloissa esimerkiksi homeen seurannassa.

Sisäänrakennettu 802.11 b/g radiolähetin mahdollistaa helpon yhdistämisen valmiina oleviin WLAN verkkoon. Monnit WLAN sensorit voidaan helposti ohjelmoida WLANin tietoturva-asetuksiin käyttämällä USB ohjelmointikaapelia ja ilmaista MoWi asennusohjelmaa (vaatii windows-koneen). Tämä ominaisuus pitää käyttäjän WLAN verkoston turvassa. Käyttäjän määrittämät tiedon tarkistusvälit ja sensorin raja-arvot varmistavat että mittaustulokset saadaan juuri silloin, kun tarvitaan. Kaikki mittaustulokset varastoidaan turvallisesti iMonnit Online Sensor Monitoring –ohjelmaan ja tuloksia pystyy katsomaan mistä tahansa laitteesta, josta on yhteys verkkoon. Voit asettaa ohjelman lähettämään käyttäjälle ilmoituksen tai varoituksen, jos jokin määritellyistä raja-arvoista ylittyy.

Tuotteen ominaisuudet

* Kuuluvuusmatka voi vaihdella olosuhteista riippuen.

Pakkauksen sisältö

 

 


Hallintaohjelmistot Sensorien verkkoon liittäminen
  • Liitetään normaalisti WLAN verkkoon ja asetukset tehdään MoWi asennusohjelmalla ja USB-kaapelilla